Seinäkalenteri työn alla!

31 heinä Seinäkalenteri työn alla!

Vuodelle 2018 on tiedossa upea rikkaasta luonnosta tykkäävän seinäkalenteri! Päätimme tänä vuonna sijoittaa ison osan Maj ja Tor Nesslingin säätiöltä saadusta projektirahoituksesta seinäkalenterin tekoon. Seinäkalenteria tekee tuttuun tapaan kuvittaja Julia Prusi ja kalenteri jaetaan Viherympäristö-lehden välissä vuoden 2017 viimeisessä numerossa jotta se pääse koristamaan vuodeksi 2018 viheralan ammattilaisten seiniä. Kalenterissa annetaan jokaisen kuukauden kohdalla vinkkejä siitä miten luonnon monimuotoisuutta voi pienemmillä ja isommilla tavoilla lisätä viheralueilla sekä pihoissa ja puutarhoissa, niin kaupungeissa kuin maaseudullakin.

Nesslingin säätiön rahoitus kattaa kalenterin tekemisen ja painamisen viheralan ammattilaisille, mutta haemme vielä lisäjakelua myymällä pieniä mainoksia kalenteriin. Näin kalenteria tulee myyntiin ainakin Viherympäristöliiton nettisivujen kautta, neuvottelemme myös muista myyntipaikoista, riippuen mainosmyynnin sujumisesta.

Mainosmyyntiä meille tekee elokuun 2017 aikana Regio Hubin Laura Ojala, ota yhteyttä p. 040 75 12 198, regiohub@gmail.com

Kalenterin taitosta ja mainosten teknisistä yksityiskohdista voi kysyä Julia Prusilta p. 050 327 0746

Linkki kalenterin mediakorttiin tulee pikapuoliin tähän!